ΠΑΟΚ για αφαίρεση βαθμών: Θα επιμείνουμε μέχρι να καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα

featured image

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε έφεση κατά της σημερινής απόφασης από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη Μικράς Ασίας χαρακτηρίζουν εξοργιστικό το γεγονός ότι Πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά προχώρησε στην τιμωρία του ΠΑΟΚ με ποινή αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης.

«Ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε και κρίθηκε ένοχος χωρίς να δικαστεί», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που θα προχωρήσουν σε κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης.


Με ανακοίνωσή τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναφέρουν:

«Η ανακοίνωση ποινής πάνω σε ένα κακοστημένο έργο της ΕΕΑ, χωρίς ουσιαστική εκδίκαση της υπόθεσης από κανονικό δικαστήριο, απλώς αποδεικνύει ότι τίποτα δεν εξυφάνθηκε τυχαία. Ούτε η καταγγελία, ούτε η σύνθεση της ΕΕΑ. Στους δυο ακόμη βαθμούς δικαστηρίων, θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης, μέχρις ότου καταρριφθεί το εκτρωματικό ευφυολόγημα μιας επιτροπής που στελεχώθηκε από τον πολιτικό της προϊστάμενο Λευτέρη Αυγενάκη για να υπηρετήσει το κυνήγι του ΠΑΟΚ»

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.