Ανίτα Μπραντ: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

featured image

Μόλις χθες, ο Χάρης Χριστόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day, όπου συνεργάζεται, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Και τώρα, η όμορφη Ανίτα έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης.

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας? Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρα μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας🙏🏼🙏🏼 Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα🙏🏼🙏🏼 🤰🏼🥰👼🏼 #cantwaittomeetyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις 29 Μάρ, 2020 στις 11:57 μμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.