Σκέψεις να κάνει ο Ολυμπιακός καλοκαιρινή προετοιμασία στου Ρέντη λόγω κορονοϊού

featured image

Πιθανό μοιάζει το σενάριο ο Ολυμπιακός να μην πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία στο εξωτερικό, λόγω των δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται διαβουλεύσεις για το τι θα συμβεί με τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί, με την UEFA να επιθυμεί την ολοκλήρωσή τους και πιθανό είναι να δοθεί περιθώριο μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αυτό, φυσικά, θα επηρεάσει και τις προετοιμασίες των ομάδων, με τους Πειραιώτες να τσεκάρουν το ενδεχόμενο να την πραγματοποιήσουν στο προπονητικό του κέντρο στο Ρέντη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ».


Σε περίπτωση που τα πράγματα με τον ιό βελτιωθούν και υπάρξει ξανά αγωνιστική δράση, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τα προκριματικά στις αρχές του Αυγούστου, οπότε θα μείνουν περίπου 20 ημέρες. Για ένα τόσο μικρό διάστημα είναι ανοιχτό το σενάριο να επιλέξουν να μείνουν στις εγκαταστάσεις τους.

Ένα άλλο ερώτημα, αφορά την κατάσταση που θα βρίσκεται η Ευρώπη εκείνη την περίοδο και κατά πόσο θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν ολιγοήμερα ταξίδια. Γι» αυτό η προετοιμασία εντός Ελλάδος δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.