Κύπελλο Ελλάδας: Τι γράφει το φύλλο αγώνα για το επεισοδιακό παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης

featured image

Το επεισοδιακό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στο ΟΑΚΑ λαμβάνει συνέχεια, καθώς στη δημοσιότητα έχει βγει το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές.

Την Πέμπτη έγινε γνωστή η έκθεση του παρατηρητή, στην οποία αναφέρεται επεισόδιο ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων Δημήτρη Μελισσανίδη και Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και επίθεση σε έναν από τους βοηθούς του διαιτητή.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα επιβεβαιώνει και το φύλλο αγώνα των Πορτογάλων διαιτητών όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com.

Ωστόσο στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές υποβαθμίζουν τελείως το περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη, κάτι το οποίο θα μπορούσε άμεσα να επιφέρει ποινή. Όπως χαρακτηριστικά γράφουν «το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από την διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη».


Οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Στην ανάπαυλα κάποιοι της γηπεδούχου ομάδας έσπρωχναν, φώναζαν και τραβούσαν τη διαιτητική ομάδα. Μάλιστα τους έβριζαν για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Ένας ασπρομάλλης τους έβρισε, τους είπε «I»m the boss» και έπιασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε.

– Έμειναν είκοσι λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιβεβαιώσει ότι επικρατεί ηρεμία για το δεύτερο ημίχρονο».

Στο περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη απλώς σημειώνουν ότι το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από τη διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.