Ντροπη! Δεν δίνει το μισθό της η Κανέλλη για τον Κορονοιό

featured image

Την οργή της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη προκάλεσαν τα σχόλια του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, κατά την συνομιλία που είχαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, αναφορικά με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουν οι βουλευτές του κόμματός του και οι υπουργοί τον μισό μισθό δυο μηνών στη «μάχη» κατά του κοροναϊού.

Έρχεται χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις των πολιτών; Πέτσας: Το έντυπο δεν είναι για να το χρησιμοποιούμε 6 φορές τη μέρα Ο δήμος Ικαρίας ετοιμάζεται για μήνυση στον 25χρονο με κοροναϊό που επέστρεψε από Λονδίνο!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


«Έχει νομική ευθύνη, παραβιάζοντας την καραντίνα» Αρχικά η κα Κανέλλη διερωτήθηκε: «Είχαμε όλοι την ίδια περίθαλψη αυτά τα χρόνια για να μας προκύψουν τα υποκείμενα νοσήματα;». Και συνέχισε η ίδια σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για τον μισθό βουλευτών: «Είναι επικοινωνιακό τρικ αυτό με την χορηγία βουλευτών, οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν έτσι, αλλά με το να προτείνουν πράγματα υπέρ των πολιτών, όπως κάνουμε εμείς στο ΚΚΕ».

Απαντώντας στις συνεχείς επισημάνσεις του Μάνου Παπαγιάννη «βάλτε και λίγο πλάτη όμως», η κα Κανέλλη εξανέστη, κατηγορώντας για λαϊκισμό τον δημοσιογράφο και τονίζοντας με νόημα: «Τι λες καλέ που θα βάλω πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντι μου, θα βάλω πλάτη σε αυτούς που έκοψαν συντάξεις και τώρα κάνουν τον τιμητή; Τα κέρδη από την πανδημία είναι εδώ, σε βάρος των εργαζομένων…».

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.