Πάνος Ιωαννίδης και Μαρία Σολωμού σε ένα αποκαλυπτικό τηλεοπτικό τετ α τετ

featured image

Πάνος Ιωαννίδης και Μαρία Σολωμού βρέθηκαν στην εκπομπή Συναντήσεις της ΕΡΤ, και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, προχώρησαν και οι δύο σε διάφορες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο διαζύγιο των γονιών του, ενώ η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της και για πρώτη φορά με έμμεσο τρόπο παραδέχτηκε τον χωρισμό της με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: «Για να πω τρεις σειρές στο MasterChef μπορεί να κάνουμε και 10 κοψίματα στο γύρισμα.  Είχα ευκαιρίες να κάνω οικογένεια. Προέρχομαι από μία οικογένεια που οι γονείς μου χώρισαν νωρίς. Κάπως το έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει για να μην χωρίσουμε να βρω την σούπερ κατάλληλη σε όλα, οπότε το έφτιαξα κάπως περίεργα στο μυαλό μου. Δεν έχω προσωπική ζωή. Το θέλω αλλά δεν έχει 36 ώρες η μέρα».


Η Μαρία Σολωμού από την άλλη, είπε: «Ένα πράγμα συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός, τελειώνει η ανεμελιά στη ζωή.

Το παιδί είναι στη φάση που δεν θέλει να μας πολυβλέπει. Είναι στην εφηβεία. Καθόμαστε δίπλα δίπλα και δεν μιλάμε. Ο καθένας στο κινητό του. Οι συνεντεύξεις ήταν ένα αναγκαίο κακό, το έκανα πάρα πολλά χρόνια και από ένα σημείο και μετά τις ζητάω, θέλω να δω τι έχει γραφτεί. Είχα και μια σχέση φανερή, παραπάνω, δύο σχέσεις, οπότε μου έλεγαν αν θα κάνω παιδί, αν θα παντρευτώ… Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω καμία σχέση, οπότε δεν με ρωτάνε».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.