Πώς σχολίασε ο Γιάννης Σαρακατσάνης τη γέννηση του γιου του τη μέρα που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

featured image

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Αλεξάνδρα Ούστα πριν λίγες μέρες και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

Η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι, και ο γιος του ζευγαριού ήρθε στη ζωή ανήμερα της επετείου του θανάτου του Σάκη Μπουλά.

Εξάλλου η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπούλα.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για τον γιο του, ενώ σχολίασε και την περίεργη αυτή σύμπτωση.

«Είναι πανέμορφος. Αν δεν είσαι φίλος του ύπνου, αυτή η κατάσταση είναι τέλεια. Θεωρώ ότι είναι ίδιος με μένα. Το επιβεβαίωσε και η μαμά μου μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μια μωρουδίστικη φωτογραφία της και είναι ίδια με εκείνη. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια μου και να βλέπω το προσωπάκι του. Ανυπομονώ να γυρίσω στο σπίτι και να το πάρω αγκαλιά» είπε ο ηθοποιός και ένα μεγάλο χαμόγελο ήταν μόνιμο στο πρόσωπο του.


«Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί. Δεν πιστεύω στο Θεό έτσι όπως αυτό γίνεται μέσα από την εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο και υψηλότερο νόημα στη ζωή αλλά όχι με την έννοια του Χριστιανικού Θεού. Οπότε μια βάφτιση στην εκκλησία δεν μου λέει τίποτα» πρόσθεσε ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

«Δε μπορώ να μη δω και εγώ αυτήν την σύμπτωση. Με συγκινεί κιόλας αυτή η σύμπτωση. Και υπάρχουν και άλλα διάφορα πράγματα που συνέπεσαν την περίοδο της γέννησης του παιδιού. Εγώ πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται. Μου αρέσει που συνέπεσε αυτή η ημερομηνία και το μήνυμα που εξάγω εγώ μου αρέσει» σχολίασε ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.