Διάσημοι καλλιτέχνες θα κάνουν live stream συναυλίες στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό

featured image

Μουσικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και διοργανώνουν live stream συναυλίες καλώντας παράλληλα τους θαυμαστές τους να στηρίξουν το Ταμείο Αλληλεγγύης ως απάντηση στην πανδημία του κορονοϊού, που δημιούργησαν ο ΠΟΥ και ο ΟΗΕ όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Τζένιφερ Χάντσον ανακοίνωσε live stream συναυλία στον λογαριασμό της στο Instagram και έδωσε οδηγίες στήριξης του Ταμείου Αλληλεγγύης.


Ο Αμερικανός τραγουδιστής της γκόσπελ Κερκ Φράνκλιν επίσης πρόσφερε στους θαυμαστές live stream συναυλία και το παράδειγμά του ακολούθησαν το αμερικανο-γερμανικό ντουέτο, της EDM μουσικής, Sofi Tukker, η Αγγλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Αν Μαρί και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, H.E.R.

Οι live stream συναυλίες διοργανώνονται από την οργάνωση κοινωνικής δράσης Global Citizen μέσω του Instagram Live. Η οργάνωση υλοποιεί εκστρατεία με στόχο τη στήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού του ΠΟΥ και του ΟΗΕ μέσω της οποίας οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να αναλάβουν δράση και οι ηγέτες του κόσμου καλούνται να στηρίξουν το Ταμείο.

Ο ΠΟΥ εκτιμά ότι απαιτούνται 675 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τον Απρίλιο για τις προσπάθειες ετοιμότητας και αντίδρασης στην εξάπλωση του COVID-19.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.