Your Face Sounds Familiar: Ο έρωτας που γεννήθηκε στο πλατό του show

featured image

Είναι ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz. Γνωρίστηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Your Face Sounds Familiar, ήρθαν κοντά και αμέσως ερωτεύτηκαν.

Όπως επισημαίνει ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου είναι ερωτευμένοι και δεν κρύβουν πια πως είναι μαζί.

«Έχουν έρθει πολύ κοντά και το πάθος είναι άσβεστο. Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz» δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής που όπως είπε την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα μαζί με φίλους, με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη να αναρτούν στγμιότυπα από την κοινή απόδρασή τους.

 

View this post on Instagram

 


Τον αετό δεν καταφέραμε να τον σηκώσουμε με μεγάλη επιτυχία, αλλά με πολύ προσπάθεια καταφέραμε και βγάλαμε μια γκρουπ φωτό … σοβαρή δεν τη λες, αλλά κάτι κάναμε! Από εμάς καλή Σαρακοστή 🙏💙

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on Mar 2, 2020 at 8:09am PST

 

View this post on Instagram

 

Παρεάκι – Ταβέρνα – Μεζέδες – Σέλφι…τι άλλο χρειάζεται κανείς για μια τέλεια Καθαρά Δευτέρα? Ααα κι έναν χαρταετό, αλλά είδαμε όλοι στα στόρυ μου πως πήγε αυτό… 😂😂😂 #friends #taverna

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Mar 2, 2020 at 12:27pm PST

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.