Σλούκας: Στην Τουρκία υποβαθμίστηκε αρκετά το πρόβλημα με τον κορονοϊό

featured image

Για το μέλλον του στη Φενέρμπαχτσε, που θα εξαρτηθεί από αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και τον τρόπο που η Τουρκία αντιμετώπισε αρχικά τον κορονοϊό, αναφέρθηκε με συνέντευξή του στα «Νέα» ο Κώστας Σλούκας. Όπως είπε ο διεθνής γκαρντ, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης είναι ανοικτό, σε περίπτωση που δεν μείνει ο Σέρβος τεχνικός.

«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό, ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω και ακούω και εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω, είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε. Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης, περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση», τόνισε ο 30χρονος μπασκετμπολίστας.


Όσο για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, είπε: «Από ο,τι φαίνεται, οι συμπαίκτες μου έφεραν τον κορονοϊό από τη Μόσχα, όταν αντιμετωπίσαμε την Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε εκείνο το ματς, έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά είναι γεγονός πως μας έζωσαν όλους τα φίδια. Αποδεικνύεται ότι στην Τουρκία υποβαθμίστηκε αρκετά το πρόβλημα και γι» αυτό κιόλας τα πρωταθλήματα συνεχίστηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Έμεινα σε καραντίνα για δυο εβδομάδες κι όχι μόνο δεν έβγαινα έξω, αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου, η Αναστασία. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σχοινί. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις μέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα στο ψυγείο. Ευτυχώς απέβη αποτελεσματική αυτή η άμυνα και δεν πήρα κιλά».

Τέλος, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος για την ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς είπε: «Το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναπαίξουμε, η διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και μια ενδεχόμενη επανέναρξη εγκυμονεί κινδύνους. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα πρέπει να διακοπεί οριστικά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.