Βίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες με τον κορονοϊό έκλαιγα πολύ

featured image

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και για την αγωνία που ένιωθε τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε ο ιός στη χώρα, μίλησε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τις πρώτες μέρες ανησυχούσε για την οικογένεια της και ιδιαίτερα για τη μητέρα της που είναι νοσηλεύτρια.

«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως» ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.


«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα. Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, “τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;”. To πώς έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του» συμπλήρωσε ηθοποιός.

 

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.