Κορονοϊός: Πάρτι οργίων "σπάνε" την καραντίνα

featured image

Πάρτι πριβέ με ανταλλαγή συντρόφου διοργανώνουν κάποιοι τη στιγμή που η πλειονότητα των Ελλήνων τηρούν τις εντολές και μένουν σπίτι τους. Οι προσκλήσεις γι’ αυτά τα πάρτι αποστέλλονται μέσω Διαδικτύου σε πρόσωπα πρόθυμα να εκτεθούν σε επικίνδυνες συναθροίσεις για να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για άγριο σεξ.

Προκειμένου να βγάλουν λεφτά, κάποιοι διοργανώνουν «σουαρέ» ακολασίας αδιαφορώντας αν θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους αλλά και τη δημόσια υγεία στο σύνολό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Την καταγγελία αυτή έκανε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας. Όπως είπε ο κ. Ντούμας, οι επιτήδειοι απευθύνουν διαδικτυακά καλέσματα, στέλνοντας ακόμη και προσκλήσεις στα social media, με την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς που θα τις λάβουν θα βάλουν στην άκρη τα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου και, εν μέσω πανδημίας, θα δεχτούν να πάρουν μέρος σε μια νύχτα έξαψης. «Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμη και προσκλήσεις. Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει κι εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μη πέσουμε θύματα αυτού του εμπορίου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα ραντεβού δίνονται συνήθως σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες όπου οι οικοδεσπότες και οι διοργανωτές των οργίων τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια ώστε να διασφαλιστεί ότι οι καλεσμένοι τους θα εκτονώσουν με τη βοήθεια των ερωτικών παρτενέρ τους τα καταπιεσμένα – εξαιτίας της καραντίνας- σεξουαλικά ένστικτά τους, αγνοώντας τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών.

Πηγή: Espresso

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.