Ζεράλδες: Το πρωτάθλημα ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

featured image

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τσίκο Ζεράλδες έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλία όπου μίλησε και για το πέρασμά του από την Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα ρίχνοντας τα «βέλη» του για τη διαιτησία.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μιας και η ΑΕΚ διέκοψε τον δανεισμό του από τα «Λιοντάρια» από τη στιγμή που δεν είχε μείνει ικανοποιημένη. Άλλωστε ο Ζεράλδες μετά την αποχώρηση του Καρντόσο είχε χάσει τη θέση του από την ενδεκάδα ενώ στη συνέχεια τέθηκε εκτός πλάνων και η επιστροφή του στη Σπόρτινγκ ήταν αναμενόμενη.


Ο Ζεράλδες έδωσε συνέντευξη σε λογαριασμό στο Instagram στην Πορτογαλία, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα μίλησε με αρνητικά λόγια για τη διαιτησία τονίζοντας πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το πρωτάθλημα.

«Ο Μιγκέλ Καρντόσο έφυγε μετά την πρώτη αγωνιστική και υπήρξε μεγάλη αναστάτωση. Το πρωτάθλημα ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και την ίδια στιγμή έφεραν το VAR για να προσποιηθούν ότι ήταν αληθινό, αλλά βλέποντας τους διαιτητές… Στην πραγματικότητα τα μεγάλα παιχνίδια σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Έπειτα υπάρχουν περιορισμοί στους φιλάθλους καθώς οι εκτός έδρας οπαδοί δεν μπορούν να πάνε στα γήπεδα. Ήθελα να πάω να παρακολουθήσω ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ από το μπουθ των παικτών, αλλά δεν με άφησαν», ανέφερε ο Ζεράλδες.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.