Αυτά είναι τα χρήματα που χάνει κάθε ομάδα της Premier League λόγω κορονοϊού

featured image

Η διακοπή της Premier League, λόγω των επιπτώσεων που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, έχει δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στις ομάδες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος με τα μεγαλύτερα «πακέτα» στον πλανήτη. Μάλιστα, την κατάσταση έκαναν πιο ζόρικη για εκείνες και οι αρνητικές απαντήσεις από τους παίκτες στις μειώσεις μισθών.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν κυλήσουν όλα ομαλά και στο πρωτάθλημα μπει οριστικό «λουκέτο» από τώρα, τότε οι σύλλογοι θα δουν τα οικονομικά τους να καταρρέουν. Βάσει μιας έρευνας που διεξήγαγε η Sportsmail, παρουσιάζονται οι απώλειες που θα έχει κάθε μία από τις συμμετέχουσες στο σε περίπτωση οριστικής διακοπής. Τα στοιχεία δημιουργούν… ζαλάδα!

The huge sum YOUR club will lose if coronavirus voids the season https://t.co/ISQPosLQSe


— MailOnline Sport (@MailSport) April 7, 2020

Αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ζημιά που θα υποστούν οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέρχεται στα 132 εκατ. ευρώ. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι οι αμέσως επόμενες «χαμένες» ομάδες εξαιτίας της πανδημίας. Οι λιγότερο χαμένη, όντας στην τελευταία θέση είναι η Νόριτς, αλλά και πάλι τα ποσά είναι τεράστια.

Πέρα από το κομμάτι των τηλεοπτικών εισόδων, θα υπάρξει μεγάλη απώλεια κέρδους τόσο από τους αγώνες όσο και από τις διαφημίσεις.

Οι απώλειες ανά ομάδα της Premier League:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.