Διεθνώς ρεζίλι με την καταγγελία τουρίστριας για τα καβουροπόδαρα 600€ στη Μύκονο (vid)

featured image
Μια τουρίστρια κατήγγειλε εξωπραγματικές τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου με το θέμα να απασχολεί τα διεθνή Μέσα.

Μια Αμερικανίδα τουρίστρια κατήγγειλε πως της χρέωσαν ένα εξωπραγματικό ποσό για την παραγγελία της σε εστιατόριο της Μυκόνου, ενώ η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο. Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο και ειδοποίησε την τουριστική πράκτορα ότι την χρέωσαν ό,τι ήθελαν για το συγκεκριμένο πιάτο.

Η καταγγελία της Αμερικανίδας τουρίστριας έγινε θέμα στα διεθνή Μέσα, με την Sun να γράφει στον τίτλο του άρθρου της: «Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη όταν την χρέωσαν με 510 λίρες για δύο ποτά και σνακ σε ελληνικό εστιατόριο».

Sun

«Πιστεύω ότι αποφασίζουν πόσα χρήματα θα σε χρεώσουν όταν σε στέλνουν μέσα αφού έχεις ολοκληρώσει το γεύμα σου. Παρεμπιπτόντως αυτό είναι που μας σέρβιραν», κατήγγειλε η τουρίστρια.


Δεν είναι μόνο η αυθαίρετη τιμή των δύο καβουροπόδαρων που καταγγέλλει η Αμερικανίδα. Όπως λέει, δημοσιεύοντας μάλιστα και την απόδειξη, ο σερβιτόρος της χρέωσε αυθαίρετα φιλοδώρημα 78,12 ώρα, χωρίς να την ενημερώσει και χωρίς εκείνη να έχει συμφωνήσει.


«Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεώσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν», αναφέρει.

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο οι παροχές και τα προϊόντα στο συγκεκριμένο εστιατόριο ανταποκρίνονται στις τιμές και αναγράφονται στον κατάλογο και αν ο πελάτης είναι ενήμερος για το τι θα πάρει και τι θα πληρώσει. Η απάντηση μάλλον έρχεται από το trip advisor, με δεκάδες πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος να σχολιάζουν με τις χειρότερες κριτικές το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Μάλιστα αρκετοί πελάτες έχουν δημοσιεύσει τις αποδείξεις τους, όπως αυτή με γεύμα να χρεώνεται 739 ευρώ και ένα ποτήρι κρασί να έχει 50 ευρώ, 1 χταπόδι 29,70 ευρώ, 1 μερίδα γαρίδες 168 ευρώ, προειδοποιώντας τους επισκέπτες της Μυκόνου να μην πάνε στο μαγαζί.




Από το Blogger.