Το βίντεο της ντροπής – Ανεγκέφαλοι έκαναν bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο έξω από το σπίτι του στον Πύργο

featured image

Βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει το άγριο bullying που δεχόταν ο Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, αποκάλυψε χθες η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

Στο βίντεο φαίνεται μία παρέα τραμπούκων με αυτοκίνητα και μηχανές να περνούν από το σπίτι του 39χρονου και να ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, την Πρωτομαγιά, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία και είπε τι του συνέβη. Τετάρτη 4 Μαΐου, που έγιναν οι δημοσιεύσεις, πήγε για δεύτερη φορά στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, του πετούσαν συχνά πέτρες. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος τον είδε.



Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν αποφέρει οι έρευνες

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα για τον άνθρωπο που έχει πέσει θύμα bullying στην τοπική κοινωνία του Πύργου.

Η εκπομπή της έμπειρης δημοσιογράφου αποκάλυψε και ένα από τα βίντεο που δημοσίευσαν κάποιοι στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι τον χαρακτήρισαν ως «επικίνδυνο άνθρωπο» που κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο στην Αγία Βαρβάρα του Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην αρχή το περιστατικό του Θύμιου παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικά από τα μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία.


Από το Blogger.