Ροντέο το Survivor με τον Σοϊλέδη: «Σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει» (vid)

featured image

Ασταμάτητος ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την αποκάλυψη πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε επικοινωνία με την Ελλάδα και ενημερώθηκε για το τι λένε για αυτόν.

Πήρε φόρα από την αποκάλυψη της επικοινωνίας που είχε με την Ελλάδα ο Άρης Σοϊλέδης και τίποτα δεν σταματούσε τον Τάκη Καραγκούνια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο μισθοφόρος, αφού είχε γίνει γνωστή η ποινή και ο λόγος που αυτή επιβλήθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, άρχισε να τον κράζει… «Χθες δικαιώθηκα έστω μακροπρόθεσμα κι είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ σε αυτούς. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Θα πρέπει επιτέλους να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν παιδάκι. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε όλοι ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης, που είχες επικοινωνία έξω. Έχεις επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα. Σου είπε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε όσα έκανες με την Σοφιάνα, ας μην τα έκανες. Σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα. Είπες στον Εμμανουήλ ότι ξέρω τι λες έξω και σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και την Σοφιάνα», είπε χαρακτηριστικά.



 

«Δεν ντρέπεστε ρε κλεφτοκοτάδες, που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος; Ποιον κοροϊδεύεις ρε Ταλάντσεβ; Φύγε μακριά από αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης. Δεν βλέπεις ότι παραποιεί και λέει ψέματα για να επικρατήσει αυτός; Δεν ντρέπεται που ετοιμάζεται λέει για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα;», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Φτου σας ξεφτίλες! ‘Ελαμψε η αλήθεια και θα δει το κοινό ότι βγήκα αληθινός. Που στήνετε ψηφοφορίες κι έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Παλιοξεφτίλες που πιέσατε κι εκβιάσατε στο συμβούλιο την Στέλλα για να ψηφίσει τον Εμμανουήλ. Αλλά δεν σας βγήκε, ψηφίστηκε η Βρισηίδα. Θα λάμψει η αλήθεια, το κοινό βλέπει» είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης στο Survivor.




Από το Blogger.