Μεγάλο "χουνέρι" Κανάκη σε Αρναούτογλου - Τον… πετάει εκτός ΑΝΤ1 - Απίθανη εξέλιξη!

featured image

Πώς και γιατί μένει εκτός προγράμματος η εκπομπή του Γρηγόρη και ποια θα είναι η αντίδρασή του απέναντι στους Ράδιο Αρβύλα…

Οι Ράδιο Αρβύλα  μπορεί να ξεκουράζονται τηλεοπτικά αφού έριξαν αυλαία πρώτοι για την φετινή σεζόν πριν από το Πάσχα, όπως αναγράφεται και στο συμβόλαιό τους, ο Αντώνης Κανάκης όμως σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν και την επιστροφή του που δεν θα γίνει νωρίτερα από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, η επιστροφή τους την επόμενη σεζόν θα είναι την ίδια ώρα δηλαδή στις 20:00, μια ώρα που αυτή την στιγμή και μέχρι την πρεμιέρα τους στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται ο Εκατομμυριούχος με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας από το κανάλι του Αμαρουσίου, το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι υπάρχει η σκέψη ή να μεταφερθεί σε άλλη ώρα ή το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει μια μικρή ανάπαυλα και να επιστρέψει γύρω στο Πάσχα του 2023 οπότε οι Ράδιο Αρβύλα θα ξαναχαιρετήσουν.


Πηγή: znews.gr


«Ούτε κατά διάνοια να συναντηθώ μαζί του»: Από… κολλητοί είναι πλέον «εχθροί» Αρναούτογλου – Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να διατηρούσαν μία στενή φιλία, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο στην παρέα τους, όλα όμως άλλαξαν καθώς η σχέση αυτή εξελίχθηκε σε μία τηλεοπτική κόντρα.

Για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα είχε ερωτηθεί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε αναφέρει: «όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους», ενώ στο ενδεχόμενο να λύσουν off camera τις διαφορές τους, ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας με νόημα πως «ούτε κατά διάνοια».




Από το Blogger.