«Ηφαίστειο» η Κρεμλίδου – «Κάναμε σ3ξ σε γήπεδο μπάσκετ, πάνω στη μπασκέτα»

featured image

Το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει έρωτα με τον σύντροφό της αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και μας άφησε άφωνους…

Η Έλενα Κρεμλίδου μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μας εκπλήσσει με τα όσα λέει δημόσια για τα… ερωτικά της, όμως αυτή τη φορά μας άφησε άφωνους.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια Survivor λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο youtube πως έχει κάνει σεξ με τον σύντροφό της σε γήπεδο μπάσκετ. Κι αν δεν σας φτάνει αυτό, η πράξη έγινε… μέσα στη μπασκέτα.

Διαβάστε την περιγραφή της για να καταλάβετε! «Είχα πάει στην Αμερική και ο σύντροφός μου είχε γήπεδο μπάσκετ. Δεν είναι κάτι περίεργο για την Αμερική, όλοι έχουν γήπεδο. Και είχε μία μπασκέτα που κατέβηκε και μπήκα μέσα στο δίχτυ, όχι ολόκληρη. Αυτό, εκεί το… κάναμε», είπε η Έλενα.

Δείτε την απάντησή της στο βίντεο μετά το 10.00:


Ροζ αποκαλύψεις από Έλενα Κρεμλίδου: «Οκτώ φορές σεξ τη μέρα – Ψέμα για τους μαύρους ότι…» (Vid)


Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Έλενα Κρεμλίδου στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δέχθηκε να απαντήσει σε απαντήσεις που της έστειλαν στο instragam όσο περίεργες οι… πιπεράτες και αν ήταν.

Η Κρεμλίδου λοιπόν, απάντησε σε ερώτηση για το προσωπικό της ρεκόρ στο σεξ, πως «έχει κάνει επτά ή οκτώ φορές της μέρα», ενώ σε ερώτηση για το αν είχε σχέση με μαύρους, προφανώς το επιβεβαίωσε και συμπλήρωσε όμως «Η ζωή μου όλη! Και θέλω να πω σε αυτό το σημείο, ότι δεν ισχύει αυτό που λένε… you never go back. Εγώ έχω πάει μια χαρά και back και front και άλλα…»!

Δείτε την πρώτη της απάντηση στο 13.27 του παρακάτω βίντεο και τη δεύτερη στο 16,50:




Από το Blogger.