“Θέλω να γίνω η μητέρα του παιδιού του”: 61χρονη γιαγιά παντρεύτηκε 24χρονο και ζει το όνειρό της

featured image

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά… και ο γάμος ανάμεσα στον 24χρονο με την 61χρονη είναι η φανερή απόδειξη, όπως αποδεικνύουν από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Συγκεκριμένα το διάσημο ζευγάρι στο TikTok φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα από τα 37 χρόνια που τους χωρίζουν, ενώ διατηρούν και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου μοιράζονται τα βίντεο τους.

Όπως αναφέρει η thesun η 61χρονη Cheryl -μητέρα επτά παιδιών ηλικίας 41 έως 29 ετών και γιαγιά με 17 εγγόνια ηλικίας από 2 έως 17 ετών- και ο 24χρονος Quran McCain από τις ΗΠΑ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ θέλουν να μεγάλωσουν την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι έχει γίνει διάσημο στη σελίδα kingqurannewpage του TikTok που έχει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ απαντούν στα κακοπροαίρετα σχόλια και τονίζουν ότι είναι μαζί από αγάπη και πως δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους.

Να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν ο Quran McCain ήταν 15 ετών και εργάζονταν στο εστιατόριο του γιου της Cheryl στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Εκεί έγινε η πρώτη τους γνωριμία και συναντήθηκαν ξανά μετά από 8 χρόνια.



Τον Ιούλιο του 2021 έγινε και η πρόταση γάμου από τον 24χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα δαχτυλίδι που αγόρασε από χρήματα που συγκέντρωσε μέσω του Crowdfunded. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους παντρεύτηκαν στο Τενεσί μπροστά σε δύο φίλους, με το μυστήριο όμως να το μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση στα social media, με 20.000 άτομα να παρακολουθούν ταυτόχρονα.

«Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί. Πάντα ήθελε παιδιά και εγώ θέλω να είμαι η μητέρα του παιδιού του», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ήδη έχουν αγοράσει και καροτσάκι για το παιδί που θέλουν να αποκτήσουν.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η 61χρονη αγόρασε στον σύντροφό της Ferrari και μάλιστα ο ίδιος το ανέβασε σε βίντεο.




Από το Blogger.