Γυφτιά μεγάλη – Bγήκε πρώτο ραντεβού χωρίς λεφτά και…(Βίντεο)

featured image

Μια νεαρή κοπέλα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, όταν αποκάλυψε ότι ο άντρας με τον οποίο βγήκε ραντεβού μαζί αρνήθηκε να πληρώσει για το γεύμα της, καθώς εκείνη είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της.

Όπως εξήγησε στο σχόλιο του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ήταν το πρώτο ραντεβού τους και ήταν εκείνη που του είχε ζητήσει να βγούνε.

«Δεν είχα λεφτά μαζί μου, οπότε αυτός αγόρασε φαγητό μόνο γι’ αυτόν» λέει η νεαρή κοπέλα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ η γυναίκα κάθεται άβολα, χωρίς να έχει τίποτα μπροστά της στο τραπέζι.

Και συνέχισε:


«Να βγω ξανά μαζί του;» ρώτησε η νεαρή κοπέλα τους χρήστες του TikTok, ζητώντας την άποψή τους για το μέλλον της σχέσης της με τον νεαρό άντρα. Το βίντεο πολύ σύντομα έγινε viral και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 6,5 εκατ. views, με τους χρήστες, ωστόσο, να εμφανίζονται διχασμένοι για το περιστατικό. «Εάν σε είχε καλέσει εκείνος να βγείτε, τότε θα έπρεπε να πληρώσει αυτός. Εάν του ζήτησες εσύ, θα έπρεπε να εσύ να πληρώσεις» λέει μια γυναίκα που είδε το βίντεο.


Δείτε το βίντεο:


Από το Blogger.