Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

featured image

Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημα που είχε υποβάλλει για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν που έχει μεταχθεί ήδη στο Μαλανδρίνο βγαίνει αύριο από την καραντίνα. Κάποιοι με θέλουν νεκρό ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Στο αίτημά του για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι υπάρχει, όπως λέει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

«Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αύριο βγαίνει από την καραντίνα και θα μπει στο κελί του ως κατάδικος πια στις φυλακές Μαλανδρίνου. Θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, καθώς όπως ισχυρίζεται κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.


«Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα» «Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής».

Ο δολοφόνος της Καρολάιν αποκαλεί τον εαυτό του υπόδειγμα κρατουμένου και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με προσωπική του συμβολή έχουν λήξει επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ κρατουμένων. Δεν αναφέρει όμως ότι τιμωρήθηκε γιατί τον έπιασαν με κινητό μέσα στο κελί του.




Από το Blogger.