«Η Πισπιρίγκου είτε είναι η εξυπνότερη γυναίκα του κόσμου είτε δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα»

featured image

H Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο πριν τις τελικές αποκαλύψεις στην καυτή υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα…

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 16 φορές έχει πει «όχι« η ανακρίτρια σε αιτήματα που έχει καταθέσει από τα μέσα Μαΐου μέχρι και σήμερα η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, έχει κατηγορηθεί ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα και για τα άλλα δύο παιδιά που πέθαναν το 2019 και το 2021.

Η ίδια, όπως είπε σήμερα ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος αρνείται ότι έχει εμπλοκή στους θανάτους και ότι αυτό που την ενδιαφέρει την προκειμένη στιγμή είναι να το αποδείξει. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον Alpha και ερωτηθείς ποια θα είναι η αντίδρασή του αν και εφόσον αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη η πελάτισσά του, είπε: «ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον πλανήτη ή απλά δεν το έχει κάνει».



Η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ζητήσει να γίνει επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη αλλά και να γίνει επαλήθευση DNA στα επτά φιαλίδια αίματος του κοριτσιού. «Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωνε πριν τρεις ημέρες ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος. Ωστόσο η απάντηση της ανακρίτριας ήταν αρνητική.

Η ανακρίτρια έχει πει άλλες 15 φορές «όχι» σε αιτήματα της Πισπιρίγκου και σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό της είναι ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί εσκεμμένα να καθυστερήσει την υπόθεση στο στάδιο της προανάκρισης.


Από το Blogger.