Ο Μάνος έδωσε στο “Ανθρωποκτονιών» το κίνητρο της Ρούλας

featured image

Στην πολύωρη κατάθεση του στους αστυνομικούς ο Μάνος Δασκαλάκης «επιβεβαίωσε» κατά ένα τρόπο το κίνητρο της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Της «μάνας» που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την ώρα που, όπως όλα δείχνουν, σε δολοφονία δια ασφυξίας θα αποδίδει και τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας το πόρισμα των ιατροδικαστών, που αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές την Τετάρτη.

Με την Μαλένα να φεύγει από τη ζωή το 2019 στο νοσοκομείο Ελπίς, ο Μάνος περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες. Ο πατέρας έλειπε την ώρα του θανάτου του παιδιού και έφτασε άρον-άρον στο νοσοκομείο. Στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο, καθώς και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα για να εργαστεί, ενώ η 33χρονη μητέρα θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει το παιδί.



Ένα επεισόδιο που περιέγραψε ο Δασκαλάκης στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, αποδεικνύει την ένταση που υπήρχε στη σχέση του ζευγαριού. Ο 30χρονος τόνισε στην κατάθεσή του πως ένα 24ωρο πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα, είχε έναν έντονο καυγά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει δύο φορές στο πρόσωπο, προτού φύγει από το σπίτι.

Με τον τρόπο αυτό και με όσες αποκαλύψεις έχουν ήδη έρθει στο φως για τους καυγάδες και τα μηνύματα γεμάτα οργή, που αντάλλασσαν οι γονείς των τριών άτυχων παιδιών, ουσιαστικά, ο Δασκαλάκης – ηθελημένα ή άθελα του – έδωσε ένα «κίνητρο» για τις πράξεις της Ρούλας.

Και αυτό, γιατί όποτε υπήρχε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους και εκείνος έφευγε από το σπίτι, συνέβαινε ή κάτι σοβαρό, όπως τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, ή – στην περίπτωση της μικρούλας Ίριδας – το μοιραίο…




Από το Blogger.