Θρίλερ στην Πάτρα – Ανοίγει το σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Λείπουν πράγματα αξίας

featured image
Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα που καταγόταν από την Αιτωλοκαρνανία,, Κωνσταντίνος Λέων, μίλησε στο «Live News» του Mega για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο κ. Λέων αναφέρθηκε στην απόφαση να ανοίξει το σπίτι της σπιτονοικοκυράς.

«Αύριο Τετάρτη στις 9.00 το πρωί, στο Ειρηνοδικείο Πατρών συζητείται η αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού εκ μέρους όλων των κληρονόμων της Ευγενίας Κούτρα. Η απόφαση θα πάρει κάποιες μέρες, αλλά η διαδικασία είναι τυπική. Έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα τα προσκομίσουμε μαζί με τις προτάσεις μας και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι λείπουν πράγματα από το σπίτι. Λείπει ένα μαντολίνο που είχε η εκλιπούσα από τον πατέρα της και αυτό δεν είχε καταγραφεί στην έκθεση σφράγισης. Λείπει μία σερβάντα, και είχε πολύτιμα αντικείμενα πάνω», ανέφερε αρχικά.



Τα ξίφη, εάν πραγματικά υπήρχαν ξίφη, τότε δεν υπάρχουν όλα αυτά. Λείπουν πράγματα αξίας, δεν είναι δυνατόν να μην είχε κοσμήματα η θανούσα. Δεν έχουμε εικόνα της χρηματικής αξίας των πραγμάτων της. Και η έρευνα για τις καταθέσεις της, θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα κληθούν να καταθέσουν και ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου», κατέληξε.


Από το Blogger.