Οργιάζει η φαντασία των Τουρκικών ΜΜΕ – Αποστολή όπλων των ΗΠΑ στην Ελλάδα. «Θα επιτεθούν»

featured image

Τούρκος οδηγός φορτηγού απαθανάτισε με την κάμερά του «τις στιγμές που οι Αμερικανοί στέλνουν νταλίκες με εξοπλισμό στην Ελλάδα», γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

«Μάλλον θα επιτεθούν» «Είναι αξιοσημείωτο», σημειώνει το τούρκικο Sondakika.com ότι ο τούρκος οδηγός την ώρα που κατέγραφε τη μεταφορά των όπλων στην Ελλάδα έλεγε:

«Εδώ και μισή ώρα προσπερνάμε αυτά τα φορτηγά. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοιτάξτε, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά».

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν πρόσφατα στρατιωτικές αποστολές στην Ελλάδα.

Σχεδόν τη μετέτρεψαν σε δική του στρατιωτική βάση. Με τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο, οι ΗΠΑ διαθέτουν 3 νέες στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα. Η συμφωνία πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάιο.


Η Αλεξανδρούπολη Επισημαίνεται ότι από τα τέλη του περασμένου έτους, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται κοντά στα τουρκικά σύνορα, μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης, τεθωρακισμένων οχημάτων και στρατιωτικό εξοπλισμό.


Ενώ συνεχίζονται αυτές οι συζητήσεις, το βίντεο που κοινοποίησε ο τούρκος οδηγός φορτηγού για το θέμα τράβηξε την ιδιαίτερη προσοχή.

Ο τούρκος οδηγός φορτηγού στον δρόμο, στη Βουλγαρία, είδε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ με ελληνικά φορτηγά προς την Ελλάδα.

«Εδώ και μισή ώρα» Ο οδηγός που μετέφερε τις πληροφορίες στο Twitter λέει:

«Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος φορτηγών που κινείται ‘ανέντιμα’. Προσπερνάμε φορτηγά όπως αυτό εδώ και μισή ώρα. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοίτα, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά. Είμαστε στη Βουλγαρία. Ελληνικά φορτηγά κουβαλούν τανκς, τουφέκια», σημειώνεται.


Από το Blogger.