Επιμένει η αδίστακτη δολοφόνος - “Δεν έχω βλάψει τα παιδιά μου, δεν το σκέφτηκα ποτέ”

featured image

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών, οι οποίοι και οι τρεις αποδίδονται πλέον σε δολοφονία. Μιλώντας στο MEGA δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου, σημείωσε πως η 33χρονη κατηγορούμενη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν θάνατο από τα τρία της παιδία.

«Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα».

Όπως αποκαλύπτει ο ένας από τους δικηγόρους της 33χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί για το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της».


Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως.


«Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως».

Όσον αφορά την ίδια την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της σημειώνει:

«Διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης».


Από το Blogger.