Δεν είναι ο Παππούς μου αλλά ο άντρας μου

featured image

Τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει είναι μία 27χρονη με τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της και ήδη μετρούν 7 χρόνια κοινής πορείας.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και μάλιστα, με τόσα ζευγάρια να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, καλό είναι να μην ασχολούμαστε με το ζήτημα της ηλικίας. Αφενός γιατί δεν μας αφορά και αφετέρου γιατί πολύ απλά είναι πολύ όμορφο να βλέπεις δυο ανθρώπους να αγαπιούνται και να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Η 27χρονη Josie Wittman, η οποία είναι μητέρα 4 παιδιών, δέχτηκε πρόσφατα μερικά πολύ σκληρά σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γι’ αυτό το θέμα. Αφορμή στάθηκε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο Tik Tok, όπου φαίνεται μαζί με τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Το ζευγάρι αναφέρει την ηλικιακή διαφορά που έχουν μεταξύ τους και στη συνέχεια, γελούν και αστειεύονται. Μάλιστα, η Josie γράφει «7 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!».

σύζυγό


Με το που αναρτήθηκε το βίντεο έσπευσαν να σχολιάσουν πρώτοι-πρώτοι οι «δικαστές των social media», καταδικάζοντας την σχέση τους λόγω της διαφοράς ηλικίας και λέγοντας χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της ότι μοιάζει περισσότερο για παππούς της παρά για άντρας της.


 

Η Josie ωστόσο, αντέδρασε και είπε ότι τα σχόλια τους δεν είναι καθόλου πρωτότυπα και ότι δεν τη νοιάζει καθόλου τι σκέφτονται οι άλλοι για τον σύζυγό της. Μάλιστα, σε παλαιότερη δήλωσή της είχε πει ότι ο άντρας της είναι ο έρωτας της ζωής της.

σύζυγό


Από το Blogger.