«Τέρατα με μορφή ανθρώπων, δειλά και τιποτένια αποβράσματα εκτέλεσαν εν ψυχρώ το παιδί μας»

featured image

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που δολοφονήθηκε εν ψυχρών το Σάββατο το πρωί στον Γέρακα.

Η οικογένεια του 38χρονου ξεκαθαρίζει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία αναφορικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας. Παράλληλα τονίζει πως ήταν ένας «έντιμος άνδρας» και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα έχουν ακουστεί καθώς «προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε διάφορα αστυνομικά σενάρια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας: «Από το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, η οικογένεια μας ζει ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία.

Τέρατα με μορφή ανθρώπων, δειλά και τιποτένια αποβράσματα εκτέλεσαν εν ψυχρώ το παιδί μας, τον πατέρα μας και τον σύζυγο μας, βυθίζοντας στην απερίγραπτη θλίψη τρεις οικογένειες, αφήνοντας πίσω μικρά παιδιά που ορφανέψανε για λόγους που το μυαλό τους ποτέ δεν θα χωρέσει και ποτέ δεν θα μπορέσει να αντιληφθεί και να συμβιβαστεί μαζί τους. Παιδιά, που δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους και δεν θα ξαναχαρούν, παιδιά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν στην ζωή τους τα ερευνητικά μάτια των γύρω τους, χωρίς να φταίνε σε τίποτα και χωρίς να φταίει σε τίποτα ο πατέρας τους.Οικογένειες που ορφανέψανε ολόκληρες, και όχι μόνο τα παιδιά του Γιώργου, επειδή ο πατέρας τους δεν υπέκυφε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που καταδιώκουν εδώ και χρόνια τον Γιώργο και ολόκληρη την οικογένεια μας, επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος.

Ενός ανθρώπου, με δυο λόγια, που πολύ νέος πήγε επιχειρηματικά πολύ μπροστά και που τον εκτέλεσαν, για να μην πάει ακόμη πιο μπροστά, τώρα που ανοιγόταν σε έναν ακόμη μεγαλύτερο επιχειρηματικό κόσμο, απλώνοντας το βήμα του ακόμη πιο μακρυά, σε νέα επιχειρηματικά ανοίγματα, που θα τον πήγαιναν πιο μπροστά, παρέχοντας ταυτόχρονα σε δεκάδες οικογένειες εισόδημα, και στην Πολιτεία πολλά χρήματα από φόρους και τέλη καυσίμων.

Τον φθόνο πλήρωσε ο Γιώργος, τον φθόνο ανθρώπων μικρών, ασήμαντων και τιποτένιων, αλλά ταυτόχρονα βάναυσων και παντελώς περιφρονητικών προς την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Η οικογένεια αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει ότι: Καμία δήλωση της οικογένειας μας και του Ομίλου Μήτσου δεν έχει γίνει, πλην της παρούσας, προφορική ή έγγραφη και καμία ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα.


Προσπαθούμε να πενθήσουμε τον άνθρωπο μας, και παρακολουθούμε το σύστημα να προσπαθεί να χτίσει σενάρια πάνω στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας μας. Ο Γιώργος υπήρξε πάντοτε έντιμος. Είναι εντελώς ψέμα και εντελώς άδικο να προσπαθούν να τον εμπλέξουν, και μάλιστα, μετά την άνανδρη εκτέλεση του, σε διάφορα αστυνομικά σενάρια.


Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη δεν έχει ασχοληθεί με το παιδί μας, ούτε είχε ποτέ δικαστεί για τα διάφορα φαντασιακά που άκριτα και ανέλεγκτα προωθούνται από διάφορα μέσα.

Επίσης, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και τους Αξιωματικούς της, ότι θα διαλευκάνουν το έγκλημα άμεσα. Ότι θα ανακαλύψουν και τους φυσικούς, και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης εκτέλεσης του παιδιού μας.

Ποτέ η οικογένεια μας δεν έκανε λόγο για υποψίες εις βάρος της ΕΛΑΣ την οποία πάντοτε θεωρούσε έντιμη και ικανή και ποτέ δεν χρησιμοποίησε γι αυτήν απαξιωτικούς όρους.

Δήλωσα, και το δηλώνω ξανά, ότι έχουν υπάρξει βαριά εγκλήματα που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα, ότι ίσως κάποιοι να μην έκαναν αρκετά καλά την δουλειά τους, και ότι δεν θέλουμε το έγκλημα κατά του παιδιού μας να γίνει ένα από αυτά.

Στον πόλεμο κατά την οικογένειας μας, περιλαμβάνεται και η προσπάθεια να μας ανώσουν με δήθεν αρνητική στάση και έλλειψη έναντι της ΕΛΑΣ. Το ακριβώς αντίθετο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, λόγος για τον οποίο, στην ΕΛΑΣ και την ηγεσία της, φυσική και πολιτική, πέφτει ατόφιο το βάρος να επιβεβαιώσει την παραπάνω πίστη μας στην ικανότητα και την εντιμότητα της και να διαλευκάνει άμεσα το έγκλημα.

Να ενορχηστρώσει το ανακριτικό και ερευνητικό της έργο, και να μην αφήσει ανεξρεύνητο κανένα σημείο. Να πείσει, και τους Έλληνες, και τους κακοποιούς, ότι δεν θα μείνουν ανενόχλητοι και, το κυριότερο, ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Αυτό είναι ένα αίτημα, όχι μόνο της οικογένειας μας, αλλά της κοινωνίας ως σύνολο.

Είναι ένα αίτημα προς το οποίο πρέπει η Πολιτεία να ανταποκριθεί ΑΜΕΣΑ για να εμπεδωθεί στους ανθρώπους ως σύνολο, η αίσθηση της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης προς το σύστημα επιβολής του Δικαίου και της τάξεως.

Κλείνοντας, παρακαλούμε τον τύπο και τα δίκτυα, να σεβαστούν τον πόνο και το πένθος μας και να διοχετεύουν μόνο τις έγγραφες ανακοινώσεις της οικογένειας μας, που κατά την εξέλιξη των πραγμάτων θα επικαιροποιούνται».


Από το Blogger.