Σοκάρει το βίντεο πριν την δολοφονία της Αΐντας – Της έδειξε τα μπράτσα του και μετά την σκότωσε

featured image

«Κόβουν» την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο και τα πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από τη μέρα η 43χρονη Αΐντα Παπαδοπούλου δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στην Καβάλα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα όσα βίωσε η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγο προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του συζύγου της.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, διακρίνεται να έχει μπει μέσα στο φαρμακείο στις 5 Μαϊου, ώρα 14.18. Αφού στέκεται μπροστά της και φαίνεται να της μιλάει σε έντονο ύφος, στη συνέχεια την αρπάζει από το μπράτσο και την εγκλωβίζει. Στη συνέχεια ο δράστης, βγάζει το μπουφάν του και της δείχνει με απειλητικές διαθέσεις τα μπράτσα του!

Προσπαθεί να την φιλήσει και η άτυχη γυναίκα τον απωθεί, προσπαθεί να αποφύγει την σωματική επαφή, ξεσπάει σε κλάματα. 

Δύο ώρες μετά, το θύμα και ο δράστης επιστρέφουν στο φαρμακείο (σύμφωνα με όσα είπε ο γυναικοκτόνος είχε πάει να πάρει καφέ μαζί με την 43χρονη). Στις 16.15 η Αΐντα φαίνεται να κρύβει τα κλειδιά σε συρτάρι, καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα.


Στις 16.29 η Αΐντα κατευθύνεται μέσα στο δωμάτιο του φαρμακείου, με τον σύζυγο της να την ακολουθεί. Εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά, την σκότωσε, σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.


«Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του»

Μιλώντας στο Live News, ο δικηγόρος της οικογένειας της Αΐντας σημείωσε ότι ο δράστης προσπαθεί να πείσει ότι έχει μετανιώσει: «Εκπλήσσομαι, από την άποψη ότι αντιλαμβάνομαι ότι οικοδομεί την αλήθεια για να πείσει τους ενόρκους, την κοινή γνώμη, τους δικαστές ή δημιουργεί μία πειστική αφήγηση, που γεννά ο ίδιος, για να υπάρξει μέσα σε αυτή; Η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο και να ενοχλεί τους συνηγόρους υπεράσπισης και την οικογένεια με απόκρυψη, παρίσταται στο δικαστήριο γονικής μέριμνας με το προσωπείο του μετανοημένου και ότι συναινεί στο να δοθεί η επιμέλεια», δήλωσε ο Μανώλης Βονικάκης και συμπλήρωσε:

«Όλα αυτά είναι εναγώνιες προσπάθειες που αποτελούν όμως ηχηρή παραφωνία. Προκαλούν αποτροπιασμό. Όχι απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα σώσει το τομάρι του».


Από το Blogger.