Ο απόλυτος εφιάλτης! Δείτε γιατί τα υπόγεια παρκινγκ δεν είναι καλή ιδέα για πανάκριβα supercars!

featured image

Νωρίτερα τον Ιούνιο, τρομερές καταιγίδες που συνοδεύτηκαν από τεράστια ποσότητα νερού, έπληξαν την κομητεία της Φλόριντα των Η.Π.Α. Φυσικά ανεπηρέαστο δεν έμεινε και το Μαϊάμι όπου σημειώθηκε ρεκόρ βροχής, κάτι το οποίο δεν θα μαθαίναμε υπό άλλες συνθήκες, εάν ένα βίντεο μέσα από υπόγειο γκαράζ δεν γινόταν viral μέσω του instagram.

Το εν λόγω βίντεο δείχνει ένα υπόγειο γκαράζ γεμάτο πραγματικά από πανάκριβα supercars να έχει πλημμυρίσει, με μία αντλία νερού να δουλεύει υπερωρίες για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού. Στα πλάνα διακρίνονται ξεκάθαρα αρκετές Rolls Royce, C7 Corvette, Ferrari, Mercedes AMG GT ακόμα και μία Plymouth Prowler, με τη συνολική αξία των οχημάτων να ξεπερνά τα 17 εκατ. ευρώ.

Το μέγεθος της ζημιάς είναι λίγο ασαφές, αλλά η κατάσταση φαίνεται αρκετά άσχημη εάν κρίνουμε από τα σημάδια που δείχνουν πόσο ψηλά είχε φτάσει το συσσωρευμένο νερό. Με βρωμιά σε όλα τα αυτοκίνητα και υπολείμματα σε όλο το πάτωμα του γκαράζ, φαίνεται ότι η πλημμύρα ήταν αρκετά εκτεταμένη και για αρκετό χρονικό διάστημα ενώ μερικά οχήματα φαίνεται πως μετακινήθηκαν από το νερό, όπως η AMG GT  που φαίνεται σαν να έχει «καβαλήσει» το τσιμεντένιο διαχωριστικό.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νερό έφτασε πάνω από το μισό μέτρο εντός του γκαράζ, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως είναι οι ίδιες έντονες βροχοπτώσεις στις οποίες είχε κάνει επίδειξη αμφίβιων ικανοτήτων οδήγησης ο ιδιοκτήτης μίας C8 Corvette, περνώντας μέσα από πραγματική λίμνη. Φυσικά εκμεταλλεύτηκε το πίσω και ψηλά τοποθετημένο κινητήρα αλλά και φίλτρο αέρα, για να βγει αλώβητο το αυτοκίνητο, κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει και για τα αυτοκίνητα του συγκεκριμένου γκαράζ.




Από το Blogger.