Απόστολος Ρουβάς: «Στο Survivor πήγα για τα...

featured image

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε ο πρώην παίκτης του φετινού Survivor, Απόστολος Ρουβάς. 

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τους λόγους που είπε το «ναι» στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στους Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια.

Μιλώντας για τους λόγους που πήγε στο Survivor είπε: «Οι λόγοι ήταν διάφοροι. Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, την οποία ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν. Ένας ακόμα λόγος ήταν τα χρήματα καθώς θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου».


Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη: «Με τον Άρη δεθήκαμε πολύ. Μοιραστήκαμε βιώματα από τη ζωή μας που μας είχαν φέρει σε πολύ άσχημη κατάσταση στο παρελθόν. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά παρασύρεται από τον παρορμητισμό του και πέφτει σε σφάλματα. Με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά του με την Ασημίνα. Ίσως να υπερέβαλα στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα, αλλά όσα είπα τα πίστευα. Δεν ήθελα να τον τιμωρήσω με τα λόγια μου, τον θεωρώ πολύ φίλο μου. Τα βρήκαμε ωστόσο και είναι όλα καλά».


Ο σεφ μίλησε ακόμα και για τον χαρακτήρα του Άρη και του Τάκη: «Ο Τάκης έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ακραία συμπεριφορά, δεν συγκρατεί τον εαυτό του. Νομίζω πως αν ήταν πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός, ο κόσμος θα τον αγκαλιάζει περισσότερο. Κάπου το έχασε. Ο Άρης, πάλι, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αφήσει κάτι αναπάντητο, και αυτό του έχει κοστίσει. Όταν μπλέκεις σε καβγά με έναν άνθρωπο που δεν σταματά ποτέ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».




Από το Blogger.