Δεσμεύεται η περιουσία της γυναίκας του Γιώργου Τράγκα (vid)

featured image

Στην δικαστική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, όπως προκύπτει δεσμεύεται και η περιουσία της γυναίκας του, Μαρίας Καρρά, ενώ ξεκινάει μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά στοιχεία, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του.

Πρόκειται για μια γενική δέσμευση, όχι για κάποια από τα ακίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του (τραπεζικοί λογαριασμοί, ακίνητα, σπίτια κ.ά), που ενδεχομένως να έχει μόνο στο δικό της όνομα.


Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


Η Αρχή ξεκινάει μια δεύτερη, διαφορετική έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Η ίδια ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Θα ερευνηθεί αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις που έχει υποβάλλει, αν δηλαδή περιλαμβάνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία που φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία της ή αν έχει οποιαδήποτε συμμετοχή σ’ αυτά.

Μια ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα με βαρύτατες ποινικές κυρώσεις.




Από το Blogger.