Απίστευτη αλλαγή – Δείτε πώς είναι σήμερα η γυναίκα-σταθμός στην ζωή του Παντελίδη

featured image

Η Μαρία Γεωργακάκη υπήρξε γυναίκα-σταθμός στην ζωή του μεγάλου ερμηνευτή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα «βυθίζοντας» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα η Μαρία Γεωργακάκη ήταν ο μεγάλος έρωτας του τραγουδιστή και ήταν η αφορμή να  αρχίσει να γράφει τις μεγάλες του επιτυχίες. Αν και οι δυο τους είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η ίδια μετά από χρόνια από το τραγικό περιστατικό που «σημάδεψε» τη ζωή της, θα έχει «πάντα» ένα κομμάτι από τον ερμηνευτή, καθώς έχει τατουάζ τα αρχικά «Pq».

Πλέον η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, καθώς με τον αγαπημένο της ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από πρόταση γάμου που της έκανε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Να αναφέρουμε πως σε πρόσφατες αναρτήσεις της,  η αλλαγή στην εξωτερική εικόνα της Μαρίας Γεωργακάκη είναι τεράστια, καθώς η ίδια από ξανθιά, έχει γίνει μελαχρινή.



Δείτε τις εικόνες:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλη η Καινούργιου με το απαράδεκτο μήνυμα που διάβασε: «Ντροπή! Πόσο τραγικός είσαι;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το deal της δεκαετίας και η βίλα των 12.000.000 ευρώ: Έτσι μοίρασαν την χρυσή περιουσία τους Βανδή – Νικολαΐδης

[/expander_maker]


Από το Blogger.