Αυτή είναι η 27χρονη που δέχτηκε μαχαιριές – «Ο γαμπρός μου τις κορόιδευε και τις δύο» λέει η μάνα της 25χρονης

featured image

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 25χρονη μητέρα που μαχαίρωσε την αντίζηλό της

Αντιμέτωπη με ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι η 25χρονη Αλβανίδα η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια 27χρονη ομοεθνή της στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη, φωνάζοντας ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, η 25χρονη κατηγορείται για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Η 25χρονη δράστρια – protothema.gr

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η 27χρονη γυναίκα περπατούσε πηγαίνοντας προς το σπίτι της, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από την 25χρονη, η οποία την τραυμάτισε στην κοιλιά και στον ώμο.

Αιμόφυρτη η 27χρονη ζήτησε βοήθεια από την αδερφή της, η οποία κατοικεί σε κοντινή περιοχή. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν την δράστρια και την συνέλαβαν.


Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε: «Ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε». Παράλληλα ζητάει να τιμωρηθεί παραδειγματικά η δράστρια που της επιτέθηκε και την τραυμάτισε επειδή την ζήλευε.


To θύμα

Την ίδια ώρα, η μητέρα της δράστριας υποστηρίζει ότι η 27χρονη διατηρούσε δύο χρόνια δεσμό με τον γαμπρό της και έμενε συχνά στο σπίτι της: «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άντρα της κόρης μου. Να φανταστείτε δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο. Δεν ξέρω τι έγινε χθες, όμως η κόρη μου δεν φταίει» δήλωσε η μητέρα της 25χρονης στο newsit.gr.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Στον εισαγγελέα η 25χρονη που μαχαίρωσε νεαρή φωνάζοντας ότι έχει σχέση με τον άντρα της

Ο αδελφός 25χρονης αποκάλυψε: «Χθές ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Όμως δεν μπορούσαν να τα βρούν. Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια».

newsbreak.gr




Από το Blogger.