Πουλήθηκε το ουζερί της 41χρονης Βίκυς που δολοφονήθηκε από τον πυγμάχο πρώην σύντροφό της

featured image

Τα παιδιά της δεν άντεχαν να κρατήσουν την επιχείρηση μέσα στην οποία έπεσε νεκρή η μητέρα τους

Άλλαξε χέρια το καφενείο – ουζερί της 41χρονης Βίκυς που έπεσε νεκρή μέσα στην επιχείρησή της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όταν ο πυγμάχος πρώην σύντροφός της, την πυροβόλησε εν ψυχρώ, τραυματίζοντας μάλιστα και μια από τις κόρες της.

Σύμφωνα με το GrTimes, σχεδόν 5,5 μήνες μετά την γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η επιχείρηση πουλήθηκε, καθώς τα παιδιά της αδικοχαμένης Βίκυς δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να διατηρούν το καφενείο, μετά από την φρικτή επίθεση που τα άφησε ορφανά από μητέρα.

Οι νέοι ιδιοκτήτες άλλαξαν την διαμόρφωση του χώρου και την επωνυμία.

Την σκότωσε μπροστά στα μάτια όλων και αυτοκτόνησε

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο 42χρονος πυγμάχος Λεοντής Βορριάς ο  μπούκαρε με όπλο στο μαγαζί που βρισκόταν η 41χρονη πρώην σύντροφός του, στη Θεσσαλονίκη για να την σκοτώσει.



Ο πυγμάχος αφού πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα και τραυμάτισε τη μία από τις δύο κόρες της και έβαλε τέλος στη ζωή του. Η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 42χρονος ήταν γνώριμος των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για την δράση του σε ακροδεξιές ομάδες στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και κυρίως στη Χίο απ’όπου καταγόταν.  Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε οδηγηθεί στην δικαιοσύνη γιατί είχε εμπλακεί σε ξυλοδαρμούς και επιθέσεις σε βάρος μεταναστών.

newsbreak.gr




Από το Blogger.