Στο σφυρί οι περιουσίες των Ρέμου, Πηλαδάκη, Δάβαρη, Εμφιετζόγλου – Όλη η λίστα

featured image

Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη και δη του Αυγούστου, όπου παραδοσιακά η διαδικασία των πλειστηριασμών σταματάει προσωρινώς, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει έτοιμο το νέο γύρο, ο οποίος αναμένεται να είναι σφοδρός.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες, βάσει του στρατηγικού πλάνου που έχει εκπονήσει η ΑΑΔΕ αναμένεται να γίνουν περισσότεροι από 6.000 e-πλειστηριασμοί.


Από τις 18 Σεπτεμβρίου θα εκκινήσουν οι πλειστηριασμοί και για τα χρέη στην εφορία, τα οποία αγγίζουν συνολικά τα 90 δισ.ευρώ. Η συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που προέρχεται από την ΑΑΔΕ, αφορά 8.827 μεγαλοοφειλέτες.

Στη λίστα των πλειστηριασμών που έχουν δρομολογηθεί για τους επόμενους μήνες βρίσκονται ηχηρά ονόματα από το ελληνικό «επιχειρείν» αλλά και άλλους επαγγελματικούς κλάδους.


Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Το μεγάλο συγκρότημα της Βαλκάν Εξπόρ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στη Θεσσαλονίκη , τη βίλα 4.400 τμ στη Μύκονο του επιχειρηματία Πάνου Δάβαρη το αδόμητο αγροτεμάχιο 22,4 στρεμμάτων στο Κορωπί της R.& P. Real Estate Investments. Πρόκειται για εταιρεία που είχαν συστήσει οι Κώστας Πηλαδάκη και Αντώνης Ρέμος




Από το Blogger.