Ιθάκη: Της διέλυσαν το μηχανάκι επειδή διέκοψε την ερωτική τους συνεύρεση – Οι σκηνές απείρου κάλλους

featured image

Η ιστορία έρχεται από την Ιθάκη, με την ιδιοκτήτρια της μηχανής να είναι έξω φρενών. Τα όσα έζησε την επίμαχη νύχτα, είναι πολύ δύσκολο να τα ξεχάσει…

Τα όσα έγιναν πριν από λίγες νύχτες στην Ιθάκη κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο νησί και όχι μόνο. Με μια γυναίκα να υποστηρίζει ότι ένα ζευγάρι που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της, ήταν αυτό που λίγο αργότερα χάραξε και προκάλεσε ζημιές στο μηχανάκι της. Η γυναίκα τους ζήτησε εκείνη τη νύχτα να φύγουν, καθώς από τις φωνές τους, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Εκείνοι παρέμειναν, η γυναίκα επέμεινε και τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις.

Συνέβη σε σπίτι γνωστής Πατρινής στην Ιθάκη και η γυναίκα αναστατώθηκε, αφού η ζημιά που προκλήθηκε στο δίκυκλο της οικογένειας είναι μεγάλη. Την καταγγελία έκανε η ίδια που είναι εθελόντρια στην μάχη κατά του καρκίνου στο Νοσοκομείο Ρίου και υποψήφια για τα «βραβεία της χρονιάς» της εφημερίδας Πελοπόννησος.


Πριν από λίγες μέρες ξύπνησε ενώ κοιμόταν στο εξοχικό της, στην Ιθάκη από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Βγήκε στο μπαλκόνι τους παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να πάνε πιο μέρα, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο.


Μετακινήθηκε λίγα μόνο μέτρα πιο πέρα σε ένα στενό και εκεί παρέμειναν, παρά τις νέες εκκλήσεις που έκανε να φύγουν. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν την γειτονιά. Όπως λέει η γυναίκα στο flamis.gr, τους φώναξε και τους είπε πως θα φωνάξει την αστυνομία.

Το ζευγάρι των νεαρών έφυγε καθώς όπως φαίνεται φοβήθηκε για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να τιμωρήσουν τη γυναίκα για την «διακοπή» της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Ετσι αρκετή ώρα αργότερα και αφού πίστεψαν πως όλοι θα κοιμόντουσαν γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικά φθορές στο μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες και προκάλεσαν ζημιά στο καντράν.

Κάποιος από την γειτονιά τους είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και από τις περιγραφές του, η γυναίκα κατάλαβε ποιοι ήταν. Δεν υπέβαλε μήνυση αφού θεωρεί βέβαιο πως… η Αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει.


Από το Blogger.