Γιώργος Πετρόχειλος: «Έχω πρόβλημα με τους πο²στ#δ*ς. Προκαλούν, θέλουν να μπουν σε σχολεία και τηλεόραση»

featured image

Πυρά κατά του ΣΕΗ και του Σπύρου Μπιμπίλα εξαπέλυσε ο Γιώργος Πετρόχειλος ενώ πήρε θέση για το #MeToo και τους ομοφιλόφυλους.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και αρχικά αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα οικονομικά.

«Πάρα πολύ δύσκολα βιοπορίζομαι γιατί το μόνο μου αποκούμπι είναι η σύνταξή μου. Μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν το μετανιώνω. Αυτή η δουλειά είναι έρωτας, δεν είναι μόνο επάγγελμα. Όπως πολύ λάθος είπε ο Σπύρος ο Μπιμπίλας ότι δεν είναι επάγγελμα αλλά τέχνη. Όχι Σπύρο μου, είναι και επάγγελμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πετρόχειλος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών λέγοντας πως δεν κάνει τίποτα για τους ηθοποιούς που «πεινάνε».

Ο Γιώργος Πετρόχειλος κατά του ΣΕΗ και του Σπύρου Μπιμπίλα

«Το ΣΕΗ δεν έχει κάνει καμία σπουδαία κατάκτηση ακόμα για τους ηθοποιούς. Αίσχος οικονομικό, οι ηθοποιοί πεινάνε, δεν πληρώνονται. Και δεν έχουν ένα σοβαρό σωματείο που να τρίξει τα δόντια στους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση, Τι έκανε το ΣΕΗ; Που έβγαινε ο Μπιμπίλας σε όλα τα πρωινάδικα και έλεγαν “μας κατήγγειλε αυτός ο ηθοποιός, μας κατήγγειλε αυτή η ηθοποιός”. Τι έκαναν για να προφυλάξουν όλο αυτό το σύστημα τις βιασθείσες και τους βιασθέντες;».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Πετρόχειλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη τις οποίες χαρακτήρισε «εμετικές». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για το #MeToo λέγοντας: «Γιατί να το λένε #MeToo και όχι #ΚαιΕγώΕπίσης; Ε; Τι αηδίες είναι αυτές; #MeToo, μπούλινγκ; Σιχαίνομαι αυτές τις ορολογίες».



Στη συνέχεια ο Γιώργος Πετρόχειλος αποκάλυψε πως έχει πέσει και ο ίδιος θύμα παρενόχλησης. «Του κόσμου οι αδερφές και οι ομοφυλόφιλοι και ειδικά αυτοί που ήταν παράγοντες. Ήμουν και ένα μπάνικο αγόρι. Δεν είμαι εναντίον των ομοφυλοφίλων και έχω πολλούς φίλους πραγματικούς ομοφυλόφιλους. Οι πραγματικοί Αυτοί που δεν το έχουν σαν πρόβλημα και δεν το μεταφέρουν στους άλλους με τη μορφή επαγγελματικής, ερωτικής και οικονομικής βίας. Εγώ έχω πρόβλημα με την πουστι@. Στους ομοφυλόφιλους βγάζω το καπέλο γιατί είναι και χαρισματικοί, έχουν και χιούμορ και τα πάντα. Οι άλλοι προκαλούν, φέρονται γυναικεία, προσπαθούν να μπουν στα σχολεία και στην τηλεόραση και σου δημιουργούν πάντα πρόβλημα στη ζωή, αυτοί είναι οι πο@στηδες».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Πετρόχειλος είπε πως η ζωή του έχει κάνει τρία δώρα. Την αξιοπρεπή ζωή που έζησε, την υγεία του και τη σύζυγό του.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στο πλατό του «Open Weekend» καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης έδωσε τη δική του απάντησε στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πετρόχειλος.

«Όποιος είναι έξω από τον χορό, μπορεί να λέει ό,τι του γουστάρει, δεν ξέρει τη δουλειά που γίνεται. Ξέρει πολύ καλά ότι πετύχαμε μέχρι απεργία στην Επίδαυρο για να αυξηθεί το εκτός έδρας των ηθοποιών όπως και άλλα επιδόματα πώς τα πήραν; Από αγώνες που έκανε το ΣΕΗ. Υπάρχει ένας θυμός από κάποιους που αποχώρησαν από το ΣΕΗ για πολιτικούς λόγους».


Από το Blogger.