Βιασμός 12χρονης – Προκαλεί η δικηγόρος του 34χρονου – «Εύσωμη η 12χρονη, μοιάζει με 20»

featured image

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης. Αναφορικά με τον 36χρονο υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, επομένως την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης.

Την ίδια στιγμή προκλητική εμφανίστηκε η δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, Γιώτα Πεντελεάκη μιλώντας στους δημοσιογράφος. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει δει φωτογραφία της 12χρονης απάντησε:


«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Όσοι την είδαν θα σας το πουν. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε κατάχρηση ανηλίκου».


Μάλιστα στην συνέχεια δεν δίστασε να κάνει και μαθήματα στους δημοσιογράφους. «Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η δικηγόρος του 34χρονου:




Από το Blogger.