Στη φυλακή οι 2 από τους 3 παιδοβιαστές – Εμφανίστηκαν ως… «ψυχασθενείς» και ανίκανοι!

featured image

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνουν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 33χρονο Α. Λ. υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη και κάτοικο Αγίας Βαρβάρας ο οποίος είχε πάει σε δύο ραντεβού με το μικρό κορίτσι. Όπως διαπιστώθηκε, ο ίδιος είχε κλείσει τρία ραντεβού με τον Μίχο, μέσω της εφαρμογής Blindchat. Την πρώτη φορά ο 33χρονος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο με τον Μίχο να του ζητάει να βάλει πετσέτες στα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μην δουν τις πράξεις του περαστικοί. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε κλειστοφοβία και έφυγε. Για το δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι η 12χρονη πήρε τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει και δεν επέστρεψε στο σημείο. Ενώ για τοι τρίτο ραντεβού, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με το παιδί γιατί ο Μίχος ζήτησε προκαταβολικά τα χρήματα και όταν είδε ότι δεν είχαν μπει, το ακύρωσε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

Επιπλέον ο 33χρονος υποστήριξε ότι πίστευε ότι το κορίτσι ήταν 17 ετών. Μάλιστα, πικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας και εξετάστηκε από γιατρό στη ΓΑΔΑ, ο οποίος βεβαίωσε το πρόβλημα.


Παρόμοιοι ήταν και οι ισχυρισμοί του 34χρονου επιχειρηματία, Ε. Κ. ο οποίος υποστήριξε ότι έχει προβλήματα υγείας (ανικανότητα) τα οποία δεν του επέτρεπαν να έρθει σε ερωτική επαφή με το κορίτσι.


Στο ίδιο μήκος κινείται και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο αρνήθηκε ότι την βίασε. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η 12χρονη του είπε ότι είναι 17 ετών, ενώ επικαλέστηκε και εκείνος προβλήματα υγείας.
Δημοφιλείς ειδήσεις  «Καταπέλτης» η δικηγόρος της 19χρονης για την εξοργιστική δήλωση Κούγια περί «φαντασίωσης»

Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι συναντήθηκε με την ανήλικη μια μία φορά, χωρίς όμως να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, την οποία θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

[/expander_maker]




Από το Blogger.