«Έχω το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο και μεγαλώνει ακόμα» - Σε απόγνωση 52χρονος Jonah Falcon

featured image



Οάνδρας με το μεγαλύτερο πέος στο κόσμο αντιμετωπίζει μια σειρά από νέα προβλήματα που αφορούν το μόριο του, αφού μεγαλώνει ακόμα -όπως ισχυρίζεται- με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει να εφαρμόζει ορισμένες στάσεις στο σεξ.

Ο 52χρονος Jonah Falcon μίλησε στην εκπομπή «My Massive C–k» του Channel 4, η οποία ασχολείται με άνδρες που έχουν μεγάλα προσόντα και ανέφερε μια σχετική ιστορία, όπως με τον άνδρα που απορρίφθηκε από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του, σύμφωνα με τη nypost.com.

Ο Νεοϋορκέζος λοιπόν, που κατέχει τον «τίτλο» του άνδρα με «το μεγαλύτερο πέος του κόσμου» από το 1999, ανέφερε ότι παρά την ηλικία του, το μόριο του αναπτύσσεται ακόμα, με αποτέλεσμα να έχει μια σειρά από προβλήματα.

Αρχικά, ανέφερε ότι πλέον δεν μπορεί να φοράει κανονικά παντελόνια, αλλά φαρδιά ρούχα με μεγάλο άνοιγμα μπροστά, ώστε να χωράνε τα γεννητικά του όργανα, αλλά και να μη φαίνονται, για να μη δέχεται «βροχή» ερωτήσεων και αδιάκριτα βλέμματα.

Επίσης, ο 52χρονος που έχει πέος 34 εκατοστά και περίμετρο περίπου 20 εκατοστά, δήλωσε ότι αυτό το γεγονός δημιουργεί θέματα και στην ερωτική ζωή του, αφού οι σύντροφοι του, δεν μπορούν να του κάνουν στοματικό σεξ.

«Για κάποιο λόγο, έχει γίνει πιο μεγάλο σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω στοματικό σεξ λόγω της περιφέρειας και η σεξουαλική επαφή απαιτεί πολύ αργή είσοδο», είπε χαρακτηριστικά. «Σαν αντιστάθμισμα, είναι πιο δύσκολο να έχω κανονική στύση, αν και αυτό είναι συνάρτηση της ηλικίας, νομίζω», πρόσθεσε στη συνέχεια.







«Έχω κάνει σεξ με πορνοστάρ και οσκαρικούς ηθοποιούς»

Παρόλα αυτά, ο Jonah Falcon είναι ευγνώμων για το τεράστιο πέος του, παρά τα προβλήματα που έχει ή συνεχίζει να αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι έχει βιώσει πολλές εμπειρίες, ενώ έχει μια πλούσια ερωτική ζωή, αφού έχει κοιμηθεί με διάσημες πορνοστάρ, αλλά και οσκαρικές ηθοποιούς.

«Έχω κάνει σεξ με πορνοστάρ και οσκαρικούς ηθοποιούς», είπε και ανέφερε χιουμοριστικά ότι «δεν ήταν η Μέριλ Στριπ». «Είναι πραγματικό κομπλιμέντο όταν ηθοποιοί και πορνοστάρ λένε ότι είμαι ο πιο προικισμένος από όλους τους συντρόφους που είχαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όμως, ο 52χρονος υποστηρίζει ότι προσέχει πλέον τους ανθρώπους που τον προσεγγίζουν, αφού θεωρεί ότι θέλουν να συναναστραφούν μαζί του, γιατί έχει τεράστιο πέος. «Μερικές φορές νιώθω ότι μου μιλάνε και νομίζω ότι τους έλκει μόνο το μέγεθος του μορίου μου», είπε ο Jonah Falcon.





Από το Blogger.