Χαμογελάει από ψηλά η Κάρολαϊν: Αλλάζει για πάντα η ζωή της μικρής Λυδίας, η κίνηση των γονιών της

featured image

Στην γενέτειρα της, στις Φιλιππίνες έχει επιστρέψει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, μαζί με την δύο ετών εγγονή της, Λυδία.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.


Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.


Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σύμφωνα λοιπόν με το TheNewspaper.gr η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.




Από το Blogger.