Σκέφτεται να ακυρώσει τον γάμο του, επειδή η σύντροφός του έκρυψε την πλαστική που έκανε

featured image

Τη γνώμη των συνδρομητών του Reddit ζήτησε μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ο αρραβωνιαστικός της τής είπε ότι σκέφτεται να ακυρώσει τον γάμο τους, επειδή εκείνη είχε κάνει μία πλαστική επέμβαση.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, όπως γράφει η κοπέλα, ότι τον εξαπάτησε και τώρα δεν ξέρει πώς θα μοιάζουν τα παιδιά τους στο μέλλον. Στο κείμενό της αναφέρει ότι έκανε επέμβαση για να διορθώσει το διάφραγμα στη μύτη της, καθώς της δημιουργούσε προβλήματα στην αναπνοή και την καθημερινότητα.

«Όταν ήμουν στη διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος, οι φίλοι μου μου πρότειναν πέρα από τη διόρθωση του διαφράγματος να κάνω και πλαστική, καθώς η μύτη μου ήταν ελαφρώς μεγάλη στο κάτω μέρος. Μίλησα με τον γιατρό μου και συμφώνησε. Από τη στιγμή που η ασφάλειά μου το κάλυπτε, δέχτηκα», γράφει η γυναίκα και εξηγεί πως μετά την επέμβαση η μύτη της ήταν διαφορετική από πριν.

Έγραψε: «Δείχνει πολύ φυσική και είναι ίσια πια. Πριν είχε ένα μικρό εξόγκωμα και ήταν στραβή. Μου αρέσει πολύ και είμαι χαρούμενη που προχώρησα στη διόρθωση».

Η ίδια σημειώνει πως δεν έκρυψε ποτέ από κανέναν πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη. Μάλιστα, όταν έκανε την επέμβαση συχνά αστειευόταν γι’ αυτό με τους φίλους και την οικογένειά της. Όταν γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, ωστόσο, δεν έτυχε ποτέ να το συζητήσουν. Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόταν την επέμβαση. Δεν ήταν πια τόσο σημαντικό και δεν σκέφτηκε να του μιλήσει γι’ αυτό.

Μια μέρα που κοιτούσε παλιές φωτογραφίες της στο κινητό ο σύντροφός της παρατήρησε τη διαφορά στη μύτη της. Όταν τη ρώτησε τι συνέβαινε του εξήγησε, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε τα νέα με κατανόηση.

Όπως γράφει η γυναίκα, εκείνος ισχυρίστηκε πως ένιωσε εξαπατημένος και ήθελε να σκεφτεί δεύτερη φορά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει. Την κατηγόρησε πως το έκανε επίτηδες και θεώρησε πως του έδωσε λανθασμένη ιδέα για το πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά παιδιά τους.



«Σοκαρίστηκα», συνεχίζει η γυναίκα. «Του είπα ότι δεν ήταν και τόσο σημαντικό και πως η αλλαγή δεν ήταν τόσο δραματική. Μάλιστα, δεν το είχε καν προσέξει σε παλαιότερες φωτογραφίες μου».

Ωστόσο, εκείνος ήταν θυμωμένος και δεν άκουγε τις εξηγήσεις της.

Οι απαντήσεις στον προβληματισμό της

Η ίδια δεν το θεωρεί τόσο μεγάλο ζήτημα, γι’ αυτό και έγραψε στο Reddit, για να ακούσει τη γνώμη ανθρώπων που δεν γνωρίζουν την κατάσταση και να καταλάβει αν έχει κάνει τόσο σοβαρό λάθος.

Οι χρήστες του Reddit δεν «χαρίστηκαν» στον άντρα και σημείωσαν πως η αντίδρασή του είναι υπερβολική, ενώ τη συμβούλευσαν να τον χωρίσει άμεσα.

«Είχε δει ήδη παλιές φωτογραφίες σου, πριν από την επέμβαση. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Θεωρώ πω η αλλαγή δεν ήταν τόσο σημαντική. Δεν θα έπρεπε να γίνει θέμα», έγραψε ένας με έναν δεύτερο να συμπληρώνει: «Ήταν μαζί σου μόνο επειδή νόμιζε πως τα παιδιά σας θα ήταν όμορφα; Αν ήταν μαζί σου για τον χαρακτήρα σου δεν θα τον ένοιαζε η μύτη σου. Δεν είπες ψέματα ούτε το έκρυψες ποτέ. Εκείνος δεν το παρατήρησε».

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που τόνισαν πως ό,τι συνέβη ήταν για καλό της.

«Σκέφτεται ξανά τον γάμο εξαιτίας αυτού; Τρέχα! Όσο πιο γρήγορα μπορείς», σημείωσε ένας χρήστης και ένας άλλος έγραψε: «Αν είχε δει παλιές φωτογραφίες και δεν είχε καταλάβει τίποτα, η αλλαγή είναι ασήμαντη. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και φύγε. Τελείωσε εσύ τη σχέση. Ο αρραβωνιαστικός σου είναι κακός και ρηχός».

Μάλιστα, στο κείμενο απάντησε και ένας γενετιστής, ο οποίος συμβούλευσε τη γυναίκα να τρέξει, καθώς όχι μόνο η προσέγγισή του ήταν ρηχή, αλλά δεν ήξερε και πώς δουλεύουν τα γονίδια.


Από το Blogger.