Κόρη στην ηλικία του παιδιού που βίαζε έχει ο Γιάννης Σοφιανίδης – Το «έπαιζε» καλός οικογενειάρχης

featured image

Παντρεμένος με τρεις κόρες ο παιδοβιαστής

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος μαζί με τον 53χρονο Ηλία Μίχο αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης ή Γρεβενών αύριο το πρωί.

Ο 42χρονος μηχανικός που ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό, περισσότερες από μία φορές, έναντι αμοιβής, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Συγκεκριμένα τρεις κόρες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων έχει την ίδια ηλικία με το κορίτσι στο οποίο εκτόνωνε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι έδινε 50-70 ευρώ στο παιδί και όχι στον συγκατηγορούμενό του.


Οι συγγενείς του 42χρονου σοκαρισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν τα αίσχη που έκανε:


«Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα από αυτό το παιδί. Δε ξέρω. Δε ξέρω τι να σας πω. Έχει τρία παιδάκια. Η αλήθεια, δεν τον πολύ έβλεπα. Τον πατέρα του είχα. Ο πατέρας του ερχόταν με έβλεπε…» δήλωσε συγγενής του ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Τον γνώριζα. Σίγουρα πέσαμε από τα σύννεφα. Τι… Κανείς δεν το πίστευε. Έτσι, ήσυχο παιδί, δεν μίλαγε πολύ, φαινόταν ήσυχος. Μ’ ένα μηχανάκι ήταν, έχει τρία παιδιά, τρία κοριτσάκια. Οικογενειάρχης είναι. Έχουν τρελαθεί όλοι οι άνθρωποι. Όλοι στη γειτονιά δεν το πιστεύουν. Είναι φοβερό. Εδώ πέρα, όλοι έχουν φρίξει, έχουν τρελαθεί».

Οι γείτονες του στον Ασπρόπυργο έχουν «παγώσει» και υποστηρίζουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα λένε ότι έδειχνε να είναι καλός και εργατικός οικογενειάρχης:

«Έπεσα από τα σύννεφα εγώ σήμερα που το είδα. Δεν ξέρω, δηλαδή, τι να πω… οικογενειάρχης, δεν… δεν ξέρω… δεν ξέρω, έχουμε τρελαθεί όλοι μας. Δεν έχω ακούσει και κάτι γι’ αυτό το παιδί, τι να πω, δεν ξέρω. Έχει και τρία παιδάκια. Έχουμε συγκλονιστεί όλοι. Δε μπορούμε να πιστέψουμε στ’ αυτιά μας, δηλαδή… Εγώ τον έβλεπα με την οικογένειά του, δούλευε… όλη μέρα δούλευε… δεν περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τέτοιο», περιέγραψε γείτονας του 42χρονου.




Από το Blogger.