Ξεγέλασε τους πάντες: Η σωσίας της Τζολί αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο & απογοητεύει τους φανς της

featured image

Σε φιάσκο κατέληξε η εικόνα που έχτιζε για χρόνια η «σωσίας» της Αντζελίνας Τζολί, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν όλο ένα ψέμα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σοκαρίστηκαν όταν το 2019 μια χρήστης του Instagram δημοσίευσε μια σειρά από ανατριχιαστικές selfies που έμοιαζαν με «ζόμπι» της Αντζελίνα Τζολί.

Η Ιρανή influencer, σόκαρε τους ακολούθους της με εικόνες που υποτίθεται ότι την απεικόνιζαν με λιπόσαρκο σώμα, ογκώδες κεφάλι, τεράστια μάτια, μοιάζοντας περισσότερο με ζόμπι και εν συνεχεία με τη διάσημη ηθοποιό.

Τζολί

Μάλιστα, τότε κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Fatemeh Khishvand, γνωστή στο διαδίκτυο ως Sahar Tabar, έχει υποβληθεί σε 50 πλαστικές επεμβάσεις που την έκαναν να μοιάζει με τη Χολιγουντιανή σταρ.

Το «ζόμπι» της Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε το πρόσωπό της

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, το «ζόμπι» σωσίας της Αντζελίνα Τζολί μας ξεγελούσε για χρόνια…

Τζολί

Η Ιρανή παραδέχτηκε ότι η εικόνα δημιουργήθηκε με εφέ υπολογιστή, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, στο κοινό το πραγματικό της πρόσωπο, προς μεγάλη έκπληξη των ανθρώπων που ήταν τακτικοί ακόλουθοι των τρομακτικών αναρτήσεών της στο Instagram.


Η Sahar εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο, μετά την αποφυλάκισή της.


Η γυναίκα είχε αναφέρει στο παρελθόν πως προκειμένου να μοιάζει στην Τζολί είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις όπως πλαστική μύτης, γέμισμα χειλιών και λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, επέμεινε ότι το μεγαλύτερο μέρος της παράξενης εμφάνισής της οφείλεται στο μακιγιάζ και το μοντάζ και όχι σε αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η σύλληψή της το 2019 για «διαφθορά» και «βλασφημία»

Η 21χρονη που ήθελε να γίνει Τζολί συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2019 για «διαφθορά» και «βλασφημία» και εξέτισε 14 μήνες από την 10ετή ποινή φυλάκισης, πριν αποφυλακιστεί λόγω της δημόσιας αναταραχής.

Κυβερνητική δημοσίευση στα μέσα ενημέρωσης δεν μετέφρασε τα όσα αποκάλυψε η influencer στο πλαίσιο της συνέντευξης, ωστόσο ανέφερε, επικαλούμενο τα λεγόμενα της Σαχάρ: «Αυτό που είδατε στο Instagram ήταν τα εφέ του υπολογιστή που χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω την εικόνα. Ήθελα να γίνω διάσημη από τότε που ήμουν παιδί. Το διαδίκτυο ήταν ένας εύκολος τρόπος. Ήταν πολύ πιο εύκολο από το να γίνω ηθοποιός».

Ωστόσο, παρά τη συχνή χρήση του Instagram, μετά την αποφυλάκισή της, η σωσίας της Τζολί φαίνεται ότι άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μην αναρτήσει ξανά φωτογραφίες της: «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα κατεβάσω καν το Instagram στο τηλέφωνό μου, πόσο μάλλον να έχω προφίλ».

Η αποφυλάκισή της φαίνεται πως συνδέεται με τις διαδηλώσεις και το κύμα οργής σε όλο το Ιράν μετά τον τραγικό θάνατο της Μαχσά Αμινί, μετά τη σύλληψή της από την Αστυνομία Ηθών επειδή δεν φορούσε σωστά το χιτζάμπ της.




Από το Blogger.