Το δράμα του Φώτη Σεργουλόπουλου - "Ο γιος μου ζητάει..."

featured image

Μία εφ’ όλης της ύλης εξομολόγηση για τη ζωή του έκανε ο Φώτης Σεργουλόπολος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Ο Φώτης Σεργουλόπολος για την αποχή του από την τηλεόραση

«Ήμουν τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν είχα πολλές προτάσεις. Ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, το παιδί μου. Αυτό ήθελα να κάνω. Ταυτόχρονα συνέβαιναν πολλά κοινωνικά πράγματα στα οποία συμμετείχα και λίγο πολύ οι άνθρωποι της τηλεόρασης με έβλεπαν με άλλο μάτι. Με έναν ίσως προβληματισμό. Με το που σταμάτησα την τηλεόραση, δούλεψα ένα concept δικό μου εδώ και τρία χρόνια και αυτό θέλω να κάνω», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Στην τηλεόραση βλέπω ό,τι μου κάτσει. Με την πανδημία όλοι ανακαλύψαμε τις σειρές που βγαίνουν σε πλατφόρμες και μας ενθουσίασαν. Έχω δει Bachelor και έχω μείνει άφωνος. Είναι εξωπραγματικό που μπορεί να σε πάρει. Θα το δω λίγο αλλά ο χρόνος μου είναι πολύτιμος», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.



Η αναφορά στη σεξουαλικότητά του

«Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν όταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ», δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.




Από το Blogger.