Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο – Έτσι διέφυγε στην Αλβανία ο «δράκος» με το τατουάζ

featured image



Στο κατόπι του “βιαστή με το τατουάζ” που έσπειρε τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο είναι οι αστυνομικές αρχές και αποκαλύπτουμε πως ο 45χρονος δράστης διέφυγε στην Αλβανία, αλλά και γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης.

Ο 45χρονος με καταγωγή από την Αλβανία μόλις άρχισε να ξετυλίγεται το “κουβάρι” της υπόθεσης μετά τη σοκαριστική καταγγελία της 34χρονης γυναίκας που βιάστηκε σε πάρκο τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο, έφυγε από την Ελλάδα και πέρασε στη χώρα καταγωγής του.

Ο “δράκος με το τατουάζ” διέφυγε στις 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, περνώντας τα σύνορα με το αυτοκίνητό του από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.

Η αστυνομία έχει το DNA του 45χρονου, καθώς αυτό έχει εντοπιστεί στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης στην οποία επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια βίασε σε πάρκο στο Παλαιό Φάληρο.

Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, τα οποία αναμένεται να έρθουν αύριο, Δευτέρα.



Το γεγονός ότι ο 45χρονος δεν είναι σεσημασμένος και δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές σημαίνει ότι το DNA του δεν υπάρχει στις βάσεις δεδομένων της ΕΛΑΣ.





Έτσι οι αστυνομικοί έχουν πάρει αντικείμενα από το σπίτι του και DNA από τη μητέρα του ώστε να ταυτοποιηθεί και εργαστηριακά. Μόλις συμβεί αυτό τα αποτελέσματα θα σταλούν στις δικαστικές Αρχές και θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο αναμένεται να είναι διεθνές δεδομένου ότι ο “δράκος με το τατουάζ” είναι στην Αλβανία.

Τη σύλληψη του 45χρονυο δυσκολεύει πάντως το γεγονός ότι η Ελλάδα και η Αλβανία δεν έχουν υπογράψει κάποια συνεργασία και έτσι δεν μπορεί να εκδοθεί ερυθρά αγγελία από την Interpol.

Ωστόσο υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στις αστυνομίες των δύο χωρών και ίσως βρεθεί κάποια λύση ώστε να συλληφθεί ο 45χρονος.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους ισχυρισμούς του θύματός του που περιέγραψε στην Αστυνομία ότι η αναπνοή του μύριζε έντονα αλκοόλ.





Από το Blogger.