Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μουτσινά - «Χεσ…! Χεσ… πραγματικά! Ας σταματήσει, καλύτερα.»

featured image

Με τον Νίκο Μουτσινά τα έβαλε Τριαντάφυλλος ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τρίτης (04/10). Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ενημέρωσε τον τραγουδιστή για την πρόσφατη δήλωση του παρουσιαστή πως θα «ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη» και θα σταματήσει για ένα διάστημα την τηλεόραση.

«Χεσ…! Χεσ… πραγματικά! Ας σταματήσει, καλύτερα. Στενοχωρήθηκα όταν μου το είπες, θα ακυρώσω τις συναυλίες μου στην Αμερική» απάντησε εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα».


Μάλιστα στη συνέχεια, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, θέλησε να εξηγήσει για ποιον λόγο αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο: «Όταν είσαι σε μία ζούγκλα, περνάς χίλια δύο, είσαι όπως είσαι και ένας τύπος κάθε μεσημέρι σε κράζει, σε βλέπει η οικογένειά σου, σε βλέπει το παιδί σου, χωρίς να μπορείς να απαντήσεις. Ναι ρε μάγκα, χαλάρωσε λίγο, περνάνε δύσκολα κάποιοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να τους ρίξεις άλλη μία να πάνε στον γκρεμό».


Η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Νίκο Μουτσινά φαίνεται πως ξεκίνησε από τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή πως δεν προτίθεται να πάει ποτέ ως καλεσμένος στην εκπομπή του παρουσιαστή «Καλό μεσημεράκι».

«Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του» είπε πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος.




Από το Blogger.