Το απαράδεκτο μήνυμα που έστειλαν στον Αλεξάνδρου για Τούνη - «Θα του δείξετε και την τσόντ@ της μαμάς όταν μεγαλώσει;»:

featured image

Η Ιωάννα Τούνη, ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γίνεται αποδέκτης προσβλητικών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του, το σχόλιο που δέχτηκε για τη σύντροφό του από μία γυναίκα.

Σε καθημερινή βάση οι δημοσιεύσεις της Ιωάννας Τούνη

Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η influencer είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο instagram και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Έτσι, πρόσφατα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανάρτησε μία φωτογραφία από τη μέρα που το ζευγάρι έμαθε ότι θα αποκτήσει γιο και τα ρούχα του βάφτηκαν μπλε στο πάρτι που ακολούθησε μετά την αποκάλυψη του φύλου.


Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ωστόσο, ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν «Θα του δείξετε και την τσον.. της μαμάς του όταν μεγαλώσει;».


Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο προσβλητικό μήνυμα για την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσω Instagram story, έδειξε το σχόλιο στους ακολούθους του και έγραψε με κεφαλαία γράμματα «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι!! Αν μπορείς να τους πεις (ανθρώπους). Και είναι και γυναίκα!!!».

Το προσβλητικό μήνυμα για την Ιωάννα Τούνη




Από το Blogger.